Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Släpp loss kraften hos dina medarbetare

Bli Volontärpartner

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Volontärpartner är tänkt för er som framför allt vill engagera er personal som frivilliga. Ni får inloggning till Röda Korsets företagsanpassad frivilligportal, samt olika former av exponering.

Företagsanställda kan volontärarbeta med bl.a. läxhjälp, träna svenska och cykelgrupper.

- Volontärpartnerskap finns idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Östersund, Helsingborg, Karlstad och Kungälv.

- Intresserade företag bör erbjuda sina anställda minst 16 volontärtimmar/år.

- Avgiften för Volontärpartnerskap är 25 000:- per år.

Det mänskliga lidandet är idag stort både ute i världen men även här hemma. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Som Volontärpartner till Röda Korset får ni:

  • Tillgång till Röda Korsets Volontärportal
  • Exponering på Röda Korsets hemsida (Volontärpartnersidan)
  • Banners
  • Nyhetsbrev
  • Diplom

Våra Partners:

Skanska

Tillsammans med Röda korset skapar Skanska möjligheter för sina medarbetare att prova på volontärarbete, något som är utvecklande för medarbetarna och företaget  – vi bygger för ett bättre samhälle

EY

EY ger sina medarbetare möjlighet att på arbetstid göra en insats inom en ideell organisation. För EYs medarbetare är det en chans att kunna använda engagemang och drivkraft för att bidra till en positiv samhällsutveckling, samtidigt som medarbetarna själva utvecklas.

 

Arlanda Express

Arlanda Express blev 2013 partner till Röda Korset och stödjer arbetet med Familjeåterförening samt Läxhjälp inom Storkyrko-/Folkrättskretsen.

Bisnode har valt integration som ett fokusområde för samhällsengagemang. Inom Bisnode uppmuntrar vi medarbetare att engagera sig som volontärer och på olika sätt stötta nyanlända att etablera sig i Sverige.

ICA

ICA och Röda Korset har haft en rad givande samarbeten sedan många år. Rödakorsknappen på pantautomater i ICA-butiker är ett exempel. Ett annat var när frivilliga rödakorsare ihop med landets ICA-butiker samlade in 50-öringar som skulle upphöra att gälla. Ett annat minnesvärt samarbete var det stora brödbaket då populära "rödakorslimpor" såldes i ICA-butikerna.

Sankt Kors

Att erbjuda alla anställda inom Sankt Kors att arbeta som volontärer hos Röda Korset är en del i Sankt Kors arbete med Samhällsansvar. Som företag är vi en del av samhället. Genom att ta ett ansvar utöver vad som krävs av oss inom vår egen verksamhet är vi med och bidrar till bättre integration och en positiv utveckling av Linköping som stad.

Veidekke

Vi bidrar med entusiasm!