Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Hero image is missing

Fokus på goda gärningar

Sedan 2006 har Canon varit en partner till Röda Korset och donerat 4.3 miljoner euro till Röda Korsets arbete med barn och ungdomar över hela Europa. Detta har bidragit till att över 1 miljon barn och ungdomar fått stöd i svåra stunder, fått läxhjälp eller återförenats med sina familjer som splittrats under flykt från humanitära katastrofer.

Läxhjälp via Röda Korset

För att uppmärksamma alla rödakorsare som osjälviskt hjälper andra människor och inspirera fler att göra detsamma genomför Canon tillsammans med Röda Korset kampanjen #selfieless. Vi uppmanar dig som läser detta att delta!

Steg 1. Fotografera när du gör något gott för någon annan. Det kan till exempel vara att ge en hemlös ett mål mat, ett genomfört volontäruppdrag eller att hjälpa en granne att gå ut med hunden. Stort som smått räknas.

Steg 2. Dela bilden under hashtaggen #selfieless

Steg 3. Utmana tre av dina vänner att göra detsamma!

 

Den 1 november donerar Canon som sin osjälviska handling 1 miljon euro till Röda Korset i Europa.

Kampanjen pågår fram till 31 december 2016.

Du kan göra skillnad - varje dag

Vill du göra mer för människorna som drabbas av katastrofer och konflikter? Som månadsgivare är du hjälpen som aldrig lämnar. Du är ambulansen i det brinnande kriget, men också det rena vattnet, den varma filten och den stöttande axeln för den som drabbas. Genom ditt regelbundna stöd kan vi finnas på plats och rädda liv. Varje dag, världen över.