Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Hero image is missing

Ge bort en doppresent som räddar liv

Letar du efter en doppresent som kan hjälpa barn i hela världen eller en namngivningspresent som som rädda liv? I Röda Korsets gåvoshop kan du köpa presenter som verkligen betyder något och som gör skillnad. Här finns presenterna som hjälper människor i nöd. När du köper gåvor hos oss får du ett fint gåvobevis att ge till barnet som firas. 

På dopdagen, namngivningscermonin, bröllopsdagen, examensdagen eller födelsedagen – ett gåvobevis från Röda Korset är en uppskattad present som passar för alla tillfällen. Välj att ge en gåva till någon som verkligen behöver den. Ge gåva som räddar liv och som ger hopp.

Image is missing

Bebispaket  

Välkomna någon till världen med en gåva som kan rädda barns liv i katastrofer. Våra bebispaket hjälper barn i katastrofer världen över

195 kr per bebispaket 

Image is missing

Barnmorska   

Mödra- och barnadödligheten i Somalia är bland den högsta i världen. Ge en gåva som kan hjälpa fler barn och mammor att överleva.

118 kr per barnmorska 

Image is missing

Matpaket - familj

Bristen på mat är akut för de miljoner människor som är på flykt undan kriget i Syrien. När du köper ett matpaket kan en familj få mat i en månad.

268 kr per matpaket 

vår gåvoshop hittar du fler gåvor som räddar liv till exempel Nöd-kit för kvinnor 240 kr, Nödmat till undernärda barn 230 kr per paket, Hjälp till familjeåterförening 170 kr per halvtimme.

Röda Korsets gåvobevis. Köp en gåvoprodukt och få ett gåvobevis.

Gåvobevis

När du köpt din present får du ett gåvobevis till din e-post att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, leveranstiden på dem är 5-10 arbetsdagar. 

Vill du göra ännu mer - varje dag?

Vill du göra mer för människorna som drabbas av katastrofer och konflikter? Som månadsgivare är du hjälpen som aldrig lämnar. Du är ambulansen i det brinnande kriget, men också det rena vattnet, den varma filten och den stöttande axeln för den som drabbas. Genom ditt regelbundna stöd kan vi finnas på plats och rädda liv. Varje dag, världen över.

Swisha valfritt belopp till 900 80 95 för att stödja Röda Korsets arbete i Sverige och i världen.

Skänk via kort eller bank till Katastrofhjälpen.

När du ger en gåva kommer dina uppgifter att behandlas av Svenska Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.redcross.se/personligintegritet