Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Tillsammans gör vi skillnad!

Anmäl samarbetsintresse

Vänligen fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi er inom kort.

Bli en del av världens största humanitära nätverk

Stöd från företag är otroligt viktigt för Röda Korsets arbete. Samarbeten och partnerskap med företag är en förutsättning för att skapa långsiktig förändring och en mer hållbar värld. Tillsammans kan vi rädda liv och se till att ingen lämnas ensam i en katastrof.

Ett samarbete med Röda Korset innebär att vi skräddarsyr ett långsiktigt och aktivt samarbete utifrån er verksamhet, era förutsättningar och mål. Vi genomför gemensamma aktiviteter, projekt och kampanjer som engagerar både medarbetare och kunder. Ni kan stödja och kommunicera internationella, nationella eller lokala verksamheter, beroende på ert fokus.

Som partner till Röda Korset får ni möjlighet att bidra till stoltare medarbetare, nöjdare kunder och ett mer hållbart samhälle. Ni får ett engagerat team som jobbar tillsammans med er för att uppnå bästa möjliga resultat för oss båda. Det finns även möjlighet att göra studiebesök på plats och få tillgång till inspirerande talare.

Alla våra samarbetspartners genomgår en etisk screening där ni får svara på frågor om ert företag. Screeningen utgår från Svenska Röda Korsets riktlinjer för företagssamarbeten.

Samarbeta med världens främsta katastroforganisation kontakta oss!