Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Julgåva

Julgåva, 10 000 Kr paket (Katastrofhjälpen)

Varje dag jobbar vår personal och frivilliga med att hjälpa människor att få tillbaka hoppet efter att katastrofen varit framme. Katastroferna kan vara krigskatastrofer, naturkatastrofer, eller personliga katastrofer. Vi försöker göra så mycket vi bara kan, men med er hjälp kan vi göra mer.

10 000 kr räcker exempelvis till att 27 familjer får mat som räcker i en månad, eller att 270 värmande filtar kan delas ut till de som fått sina hem förstörda i t.ex. orkaner och jordbävningar. Gåvan kan också bli till sjukvård, tak över huvudet eller annan hjälp – beroende på vad som behövs mest i den akuta situationen. Som tack för er julgåva får ni ett digitalt diplom samt redigerbara gåvobevis att ge till medarbetare, kunder och leverantörer. Ni får också ett kommunikationspaket med banners i olika format, mailsignaturer samt förslag på inläggstext med bilder till era sociala medier. Materialet, på både svenska och engelska, mailas till beställaren inom tre arbetsdagar efter att köpet genomförts.

Den här gåvan finns inte att köpa just nu.

Det kan bero på att den inte längre är aktuell eller att vi för stunden har fått in tillräckligt många.Välj gärna någon av våra andra gåvor som räddar liv och ger hopp världen över.

Se aktuella gåvor

Tillsammans har vi skänkt 25 julgåvor á 10 000 kr. Med er hjälp kan vi göra mer!