Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

 

Vi gör allt vi kan, med er hjälp kan vi göra mer

Varje dag jobbar vår personal och frivilliga med att hjälpa människor att få tillbaka hoppet efter att katastrofen varit framme. Katastroferna kan vara krigskatastrofer, naturkatastrofer, eller personliga katastrofer. Vi försöker göra så mycket vi bara kan, men med er hjälp kan vi göra mer.

Här hittar du julklappar för företag, som möjliggör att vi kan hjälpa ännu fler människor drabbade av krig, konflikt och katastrof.

Som tack för er julgåva får ni fina gåvobevis att ge bort till medarbetare, kunder och leverantörer samt material för att kommunicera ert stöd i era egna kanaler.

The Aid – ett krigsdrama ni kan påverka

Image is missing

Så här används er julgåva

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns över hela världen, och är på plats före, under och efter en katastrof. I jul går pengarna till vår fond Katastrofhjälpen. Tack vare den kan vi snabbt och effektivt hjälpa till i ett katastrofdrabbat område, till exempel med mat, rent vatten, tak över huvudet och vård. Vårt uppdrag är att hjälpa de mest utsatta. 

Läs mer här.

Så används din gåva

Din gåva till Röda Korset hjälper utsatta människor runt om i världen.
Läs mer om hur Röda Korset använder pengarna som samlas in.

Säker betalning

Välj den betalning som passar er bäst - via avi, med kort (Visa, MasterCard) eller direktbetalning via internetbank (Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB).

Kontakta oss

Vi svarar gärna på era frågor! Kontakta oss via info@redcross.se eller på telefon 0771-19 95 00.