Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Skänk valfritt belopp

Fyll i era uppgifter och välj betalsätt. Du får ett bekräftelsemail till angiven e-postadress. Från 10 000 kr får ni ett digitalt diplom och ett kommunikationspaket. Vid betalning mot avi kommer materialet när avin är betalad.

Ge en företagsgåva

Akut läge i sydöstra Afrika efter cyklonen Idai:
Över 1,8 miljoner människor har drabbats av cyklonen Idai. Nu utgör det eskalerande kolerautbrottet ett dödligt hot mot tiotusentals människor. Svenska Röda Korset som funnits på plats sedan slutet av mars skickar nu ett nytt team med mål att minska risken för vattenburna sjukdomar genom att bygga säkra toaletter och främja god hygien. Er hjälp behövs, stöd Röda Korsets katastrofarbete.

Röda Korset arbetar för att lindra effekterna av allt från naturkatastrofer och krig till epidemier som t.ex. ebola. Även i Sverige står vi redo om katastrofen inträffar och bistår bland annat med kris- och medmänskligt stöd. Vi gör ingen skillnad på om katastrofen sker nära eller långt bort, drabbar många eller några få. Välj hur ni vill att er gåva ska hjälpa så ser vi till att pengarna hamnar rätt.

Bidrar ni med 10 000 kr eller mer får ni ett digitalt diplom samt ett kommunikationspaket med banners i olika storlekar och mailsignatur, som tack för er gåva. Materialet finns även på engelska. Vid betalning mot avi kommer materialet när avin är betalad.

Er gåva ger hopp och räddar liv. Tack för att ni är med.

Just nu går det tyvärr inte att använda personnummer som organisationsnummer. Om ditt organisationsnummer är ditt personnummer ber vi dig därför att betala in den aktuella summan till bankgiro 900-8004. Kontakta oss därefter på 0771-199500 eller info@redcross.se så hjälper vi dig med material!

 

 

Fler sätt att hjälpa:

Köp ett gåvobevis

Välj ett ändamål, få ett personligt gåvobevis.

Läs mer

Starta insamling

Engagera er genom att starta en egen insamling.

Läs mer