Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Skänk valfritt belopp

Fyll i era uppgifter och välj betalsätt. Du får ett bekräftelsemail till angiven e-postadress

Er gåva gör skillnad

Röda Korset arbetar för att lindra effekterna av allt från naturkatastrofer och krig till epidemier som ebola. Tack vare ett unikt mandat i den humanitära rätten kan vi finnas på plats i konfliktdrabbade områden där inga andra organisationer kan verka. Även i Sverige står vi redo om katastrofen inträffar och bistår bland annat med kris- och medmänskligt stöd. 

Er gåva används alltid där behovet är som störst. Vi gör ingen skillnad på om katastrofen sker nära eller långt bort, drabbar många eller några få. Röda Korset är på plats och kan garantera att pengarna går direkt till de som behöver dem, utan mellanhänder 
i Sverige och världen.

Röda Korset kämpar för att ingen ska lämnas ensam i en katastrof. Med hjälp av er gåva förebygger vi katastrofer, finns där när de ändå sker och stannar kvar långt efter att andra gett sig av och medierna tystnat.

Tack för att ni är med.

Välj det ändamål som ni brinner för så ser vi till att pengarna hamnar rätt.


Just nu går det tyvärr inte att använda personnummer som organisationsnummer i gåvoshopen. Om ditt organisationsnummer är ditt personnummer ber vi dig därför att betala in den aktuella summan till bankgiro 900-8004. Kontakta oss därefter på 0771-199500 eller info@redcross.se så hjälper vi dig med tackdiplom.

Fler sätt att hjälpa:

Köp ett gåvobevis

Välj ett ändamål, få ett personligt gåvobevis.

Läs mer

Starta insamling

Engagera dig och starta en egen insamling.

Läs mer