Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

>

Rädda liv i Syrien!

Konflikten i Syrien har pågått i sju år, men läget är fortfarande lika akut. Sjukhus bombas och människor dör i brist på vård, mediciner, mat och vatten, och även barn och sjuka faller offer för kriget.

Vi är på plats i krigets Syrien. Nyligen kom vi till exempel in med livsviktig hjälp till de hårt drabbade människorna i östra Ghouta och Afrin. Med ditt stöd kan vi rädda ännu fler liv.

Swisha valfritt belopp till 123 000 4648 för att hjälpa oss rädda liv i Syrien.

 

Skänk valfritt belopp till Röda Korsets arbete i Syrien.

När du ger en gåva kommer dina uppgifter att behandlas av Svenska Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.redcross.se/personligintegritet

Röda Korset är en av få internationella hjälporganisationer som kan arbeta inne i krigets Syrien. Din gåva blir till bland annat sjukvård, rent vatten, mat, varma filtar och psykosocialt stöd till människorna som drabbats. Varje månad når vi 5 miljoner människor med nödhjälp.

Ditt stöd gör skillnad!

Gåvoprodukter till Syrien

Köp en gåva som räddar liv och ger hopp.

Image is missing

Så hjälper vi de drabbade i Syrien

Konflikten i Syrien har pågått i sju år. Miljoner människor är i behov av nödhjälp för att överleva - och striderna fortsätter och drabbar allt fler. Våra volontärer gör allt för att hjälpa. Följ livet på plats.

Läs mer om vad vi gör på plats i Syrien.

Image is missing

Från gåva till mottagare - så går det till

I den syriska kuststaden Tartous finns två stora lagerlokaler. De är Rödakors- och halvmånerörelsens inkörsport för all nödhjälp till Syrien. För 18 månader sedan fanns här bara ett mindre lager, men nu täcker de en yta av 10 000 kvadratmeter som bemannas av 43 anställda.

Läs mer om hur logistiken fungerar

Genom att ge en gåva godkänner du att bli kontaktad av Röda Korset. Dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.