Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C


Giving Tuesday - en dag för givande

I fjol handlade varje person för i snitt 1800 kr på Black Friday. Totalt 3,2 miljarder kronor. På en dag! I år ställde vi oss frågan vad som skulle hända om alla skänkte 10 % av den summan. Exempelvis skulle tio miljoner människor få rent vatten efter att de drabbats av en katastrof och 300 000 människor som förlorat sina hem skulle kunna få skydd och en plats att sova på. På Giving Tuesday nästa år kommer vi återigen kämpa för att nå det målet. I år lyckades vi nå en del av målet då vi på bara en dag - Giving Tuesday den 28 november - fick vi in gåvor som räcker till två läkare i Syrien i ett helt år. 

Vår Giving Tuesday Gift kan köpas under oktober och november. Du hittar andra fina gåvor som räddar liv hittar du i vår Gåvoshop

Du kan också swisha din gåva till 123 555 7772

vår gåvoshop hittar du fler gåvor som räddar liv till exempel Nöd-kit för kvinnor 240 kr, Behandling av undernärda barn 366 kr per behandling, Myggnät 32 kr, Vaccinationspaket 106 kr

Röda Korsets gåvobevis. Köp en gåvoprodukt och få ett gåvobevis.

Gåvobevis

När du köpt din gåva får du ett gåvobevis till din e-post att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, då är leveranstiden 5-7 arbetsdagar. 

Tisdagen efter Black Friday kallas Giving Tuesday, och uppmärksammas runt om i världen som starten på julens fina givandetradition. 

Var med oss på Giving Tuesday och gör skillnad för de som behöver det som mest! ❤
#GivingTuesdaySweden