Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Skänk en gåva på Giving Tuesday

Tillsammans kan vi hjälpa människor som flytt från krig och konflikter eller som drabbats av en katastrof.

Genom att ge en gåva på Giving Tuesday den 28 november kan du göra skillnad för de som behöver det som mest. Din gåva blir till rent vatten, mat, sanitet, sjukvård och mänsklig omtanke.  

Image is missing
Giving Tuesday-gåva 1:

Rent vatten till 100 människor

Vid en katastrof är bristen på dricksvatten ofta akut. 83 kronor gör det möjligt för oss att rena vatten som räcker till 100 människor i en vecka. En gåva som verkligen gör skillnad.

83 kr per gåva

Image is missing
Giving Tuesday-gåva 2:

Rädda liv och ge hopp     

Ge en gåva som ger rent vatten, mat, sanitet, sjukvård och mänsklig omtanke över hela världen. Din gåva gör skillnad!


100 kr per gåva

Image is missing
Giving Tuesday-gåva 3

Matpaket familj - en månad

Bristen på mat är fortfarande akut i Syrien. När du köper detta matpaket får en hel familj mat i en månad. Gör skillnad för de drabbade i Syrien!

268 kr per matpaket

vår gåvoshop hittar du fler gåvor, till exempel Nöd-kit för kvinnor 240 kr, Behandling av undernärda barn 366 kr per behandling, Myggnät 32 kr, Vaccinationspaket 106 kr, Filt 75 kr.

Röda Korsets gåvobevis. Köp en gåvoprodukt och få ett gåvobevis.

Gåvobevis

När du köpt din gåva får du ett gåvobevis till din e-post att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, då är leveranstiden 5-10 arbetsdagar. 

Vad är Giving Tuesday?

Giving Tuesday infaller under 2017 tisdagen den 28 november. Detta är tisdagen efter Black Friday, som under 2017 infaller den 24 november. Black Friday markerar starten på julhandeln och har på senare år blivit en kommersiell försäljningssuccé. Giving Tuesday är en internationell dag för att hylla filantropi och givande till välgörande ändamål. Giving Tuesday markerar starten på julens givandetradition.