Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C


Alla hjärtans-presenter som värmer 

Ge en alla hjärtans dag-present som värmer frusna hjärtan i krigets Syrien. Vintern är svår för människor som tvingats på flykt eller lever i sönderbombade hus, men du kan göra skillnad.

Du kan sprida dubbel värme på alla hjärtans dag 14 februari. Köp ett gåvobevis till någon du håller kär, så hjälper du också människor att överleva vintern i Syrien.

Image is missing

Ge en gåva som blir till underställ, varma strumpor och stövlar till barnen som flytt kriget i Syrien.

95 kr per paket   

Image is missing

Denna gåva blir till nödmat som kan rädda livet på undernärda barn i Syrien.

230 kr per matpaket   

Image is missing

Matbristen i Syrien är akut. Denna gåva räcker till att ge en familj basmat i en hel månad. 

415 kr per matpaket   

Vill du ge bort ett gåvobevis till någon du håller kär? Beställ senast den 10 februari så får du ett tryckt gåvobevis hem i brevlådan före alla hjärtans dag. (Digitala gåvobevis får du till din e-postadress med en gång.)

Swisha valfritt belopp till 123 000 4648 och hjälp oss rädda liv i Syrien

När du ger en gåva kommer dina uppgifter att behandlas av Svenska Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.redcross.se/personligintegritet

Image is missing

Kylan har slagit till i Syrien!

I snart åtta år har konflikten i Syrien pågått. Miljontals människor befinner sig på flykt undan kriget, både inom landet och i grannländer som Libanon, Irak och Jordanien. De har överlevt strider, flyganfall och missiler men möter nu också en annan fiende: kylan.

Läs mer

Gör skillnad - varje månad!

Vill du göra mer för människor som drabbas av katastrofer och konflikter? Som månadsgivare i Röda Korset gör du en medmänsklig handling varje dag, varje månad, året runt. Vi finns på plats i 191 länder – både före, under och efter en katastrof. Med din hjälp kan vi fortsätta jobba såväl förebyggande som med akuta insatser världen över. Du bidrar med så mycket du vill, så länge du vill.