Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C


Alla hjärtans-presenter som värmer 

Ge en alla hjärtans dag-present som värmer frusna hjärtan i krigets Syrien. Vintern är svår för människor som tvingats på flykt eller lever i sönderbombade hus, men du kan göra skillnad.

Du kan sprida dubbel värme på alla hjärtans dag 14 februari. Köp ett gåvobevis till någon du håller kär, så hjälper du också människor att överleva vintern i Syrien.

Image is missing

Ge en gåva som blir till vinterfiltar, mat och värmande te som räcker för en månad.

129 kr per paket   

Image is missing

Matbristen i Syrien är akut. Denna gåva räcker till att ge en familj basmat i en hel månad. 

268 kr per matpaket   

Image is missing

Denna gåva blir till nödmat som kan rädda livet på undernärda barn i Syrien.

230 kr per matpaket   

Vill du ge bort ett gåvobevis till någon du håller kär? Beställ senast den 7 februari så får du ett tryckt gåvobevis hem i brevlådan före alla hjärtans dag. (Digitala gåvobevis får du till din e-postadress med en gång.)

Swisha valfritt belopp till 123 000 4648 och hjälp oss rädda liv i Syrien

När du ger en gåva kommer dina uppgifter att behandlas av Svenska Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.redcross.se/personligintegritet

Image is missing

Kylan har slagit till i Syrien!

I snart sju år har konflikten i Syrien pågått. Miljontals människor befinner sig på flykt undan kriget, både inom landet och i grannländer som Libanon, Irak och Jordanien. De har överlevt strider, flyganfall och missiler men möter nu också en annan fiende: kylan.

Läs mer

Vill du göra ännu mer - varje dag?

Vill du göra mer för människorna som drabbas av katastrofer och konflikter? Som månadsgivare är du hjälpen som aldrig lämnar. Du är ambulansen i det brinnande kriget, men också det rena vattnet, den varma filten och den stöttande axeln för den som drabbas. Genom ditt regelbundna stöd kan vi finnas på plats och rädda liv. Varje dag, världen över.