Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C

Hero image is missing


Mors dag-presenter som räddar liv

Låt din mamma hjälpa en annan mamma! Ge en mors dag-present som räddar liv och gör att fler mammor och barn kan få en framtid tillsammans. Här hittar du gåvor till mors dag den 26 maj. Välj en barnmorska, bebispaket eller ett katastrofpaket som hjälper en hel familj i en månad. När du köper gåvor från Röda Korset får du ett fint gåvobevis att ge till en mamma som du vill fira.

Image is missing

Barnmorska   

Mödra- och barnadödligheten i Somalia är bland den högsta i världen. Ge en gåva som kan hjälpa fler barn och mammor att överleva.

118 kr för två dagar per barnmorska 

Image is missing

Bebispaket

Våra bebispaket hjälper barn i katastrofer världen över. För 195 kronor bidrar du med rent vatten, en varm filt och 60 påsar näringsrik nötkräm som kan rädda livet på undernärda barn.

195 kr per paket

Image is missing

Katastrofpaket - familj

Ge en gåva som räddar liv i katastrofer. Gåvan räcker till filtar samt mat och vatten för en familj i en månad.

515 kr per katastofpaket 

 

vår gåvoshop hittar du fler gåvor som räddar liv till exempel Nöd-kit för kvinnor 240 kr, Nödmat till undernärda barn 230 kr per paket, Hjälp till familjeåterförening 170 kr per halvtimme.

Röda Korsets gåvobevis. Köp en gåvoprodukt och få ett gåvobevis.

Gåvobevis

När du köpt din morsdagspresent till mors dag får du ett gåvobevis till din e-post att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort, för att vara säker på att du ska hinna få ditt tryckta gåvobevis måste du beställa senast den 21 maj.

Vill du göra ännu mer - varje dag?

Vill du göra mer för människorna som drabbas av katastrofer och konflikter? Som månadsgivare är du hjälpen som aldrig lämnar. Du är ambulansen i det brinnande kriget, men också det rena vattnet, den varma filten och den stöttande axeln för den som drabbas. Genom ditt regelbundna stöd kan vi finnas på plats och rädda liv. Varje dag, världen över.

Swisha valfritt belopp till 900 80 95 för att stödja Röda Korsets arbete i Sverige och i världen.

Skänk via kort eller bank till Katastrofhjälpen.

När du ger en gåva kommer dina uppgifter att behandlas av Svenska Röda Korset. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas. Läs mer på www.redcross.se/personligintegritet