Tipsa dina vänner

Kopiera adressen och sprid den hur du vill eller dela direkt via mail, Facebook eller Twitter med hjälp av ikonerna

Klicka i rutan ovan och kopiera adressen med CTRL+C eller CMD+C


Mors dag-presenter som räddar liv

Världen över kämpar barn och deras mammor för att få mat för dagen och överleva sjukdomar. Men du kan göra skillnad. Här hittar du presenter till mors dag den 28 maj. Dessa  mors dag-presenter hjälper barn och mammor i nöd. När du köper gåvor hos Röda Korset får du ett fint gåvobevis att ge till en mamma som du vill fira.

Image is missing

Barnmorska   

Mödra- och barnadödligheten i Somalia är bland den högsta i världen. Ge en gåva som kan hjälpa fler barn och mammor att överleva.

52 kr per barnmorska 

Image is missing

Matpaket - familj

Bristen på mat är akut för de miljoner människor som är på flykt undan kriget i Syrien. När du köper ett matpaket kan en familj få mat i en månad.

268 kr per matpaket 

Image is missing

Behandling av undernärda barn    

När du köper en månads behandling med näringsrik nötkräm är du med och räddar ett barns liv.

92 kr per månadsbehandling

vår gåvoshop hittar du fler gåvor, till exempel Nöd-kit för kvinnor 240 kr, Behandling av undernärda barn 366 kr per behandling, Myggnät 32 kr, Vaccinationspaket 106 kr, Filt 75 kr.

Röda Korsets gåvobevis. Köp en gåvoprodukt och få ett gåvobevis.

Gåvobevis

När du köpt din morsdagspresent till mors dag får du ett gåvobevis till din e-post att skriva ut eller skicka vidare. Du kan också beställa ett tryckt kort att ge bort men då får du det efter mors dag då leveranstiden är 5-10 arbetsdagar. 

Vill du göra ännu mer - varje dag?

Vill du göra mer för människorna som drabbas av katastrofer och konflikter? Som månadsgivare är du hjälpen som aldrig lämnar. Du är ambulansen i det brinnande kriget, men också det rena vattnet, den varma filten och den stöttande axeln för den som drabbas. Genom ditt regelbundna stöd kan vi finnas på plats och rädda liv. Varje dag, världen över.

Swisha valfritt belopp till 123 555 7772 för att stödja Röda Korsets arbete i Sverige och i världen.

Skänk via kort eller bank till Katastrofhjälpen.